Liczba
|
Koszt
|
||
|
Сzebureki z wieprzowiną mrożone, 1szt.
Składniki: mąka pszenna, mięso wieprzowe, woda, cebula, olej roślinny, sól, cukier, przyprawy (zawiera gorczycę, seler)
Sposób przygotowania: Postawić bez wstępnego rozmrażania na patelni z olejem rozgrzanym do temperatury 150-160 °C (olej powinien całkowicie zakrywać czebureki). Smaż z każdej strony przez 5 minut, obracając, aż się zarumienią.
Okres ważności i warunki przechowywania:
- Przechowuj w zamrażarce w hermetycznym pojemniku (na przykład w zapinanych na zamek torebkach). Jest to konieczne, aby uniknąć ich wysychania i pękania.
- W temperaturze -12 °C - 18 °C przez 1 miesiąc.
Zalecenia: nie zamrażać ponownie.