Liczba
|
Koszt
|
||
|
Kotlety wieprzowe mrożone, 1kg
Składniki: wieprzowina, bułka tarta (zawiera mąkę pszenną), mąka przenna, jajka, masło, koperek, pietruszka, sól, pieprz, przyprawy (zawiera gorczycę, seler)
Sposób przygotowania: umieść kotlety bez wstępnego rozmrażania na patelni z olejem rozgrzanym do temperatury 150–160°С (olej powinien zakrywać kotlety na pół). Smażyć na złoty kolor na średnim ogniu pod zamkniętą pokrywką, często obracając. Zdejmij pokrywkę i smaż przez kolejne pięć minut.
Okres ważności i warunki przechowywania:
W temperaturze nieprzekraczającej -12°C do -18°C - 1 miesiąc.
Zalecenia: nie zamrażać ponownie.
Na życzenie klienta możliwa jest dostawa gotowych i ciepłych dań za dopłatą 10zł do ceny dania.