Liczba
|
Koszt
|
||
|
Pierogi z duszoną kapustą i grzybami mrożone, 1kg
W tych pierogach wszystko jest idealne - pachnące nadzienie, sytość, jedyne co zostało na dobry obiad - dodaj trochę podsmażonej cebulki, zimną śmietanę lub pachnące masło, do wyboru.
Składniki: mąka pszenna, kapusta kwaszona (kapusta biała, sól) woda, jajko, olej roślinny, skrobia, sól, pieczarki, cebula,cukier, przyprawy (zawiera gorczycę, seler)
Sposób przygotowania: Zagotować wodę, opuścić zmrożone рierogi. Mieszając doprowadzić do wrzenia i gotować przez 4-6 minut, aż będzie gotowe. Gotowe pierogi do wyjęcia z wody. Podawać posypane smażoną cebulą lub śmietaną.
Okres ważności i warunki przechowywania:
W temperaturze nieprzekraczającej -12°C do -18°C - 1 miesiąc.
Zalecenia: nie zamrażać ponownie.
Na życzenie klienta możliwa jest dostawa gotowych i ciepłych dań za dopłatą 10zł do ceny dania.