Liczba
|
Koszt
|
||
|
Uszka z grzybami mrożone, 1kg
Składniki: mąka pszenna, leśne grzyby, woda, olej roślinny, sól, jajko, cebula, przyprawy (zawierają gorczycę, seler)
Sposób przygotowania: Zagotować wodę, opuścić zmrożone uszka. Mieszając doprowadzić do wrzenia i gotować przez 4-5 minut, aż będzie gotowe. Gotowe uszka do wyjęcia z wody.
Okres ważności i warunki przechowywania:
- Przechowuj w zamrażarce w hermetycznym pojemniku (na przykład w zapinanych na zamek torebkach). Jest to konieczne, aby uniknąć ich wysychania i pękania.
- W temperaturze -12 °C - 18°C - 1 miesiąc.
Zalecenia: nie zamrażać ponownie.
Na życzenie klienta możliwa jest dostawa gotowych i ciepłych dań za dopłatą 10zł do ceny dania.